Nieuws

Voorbereid op de kou met onze accu- en ondersteuningsladers

2-11-2018

We kunnen er niet meer omheen, het wordt buiten kouder. Zijn u en uw bedrijf voorbereid op de kou? Onmisbaar in deze periode zijn accu- en ondersteuningsladers.

Accu- en ondersteuningsladers

Voorkomen van startproblemen? De juiste acculader kan de levensduur van een accu verlengen.

Een acculader kan ook ingezet worden voor het ondersteunen van accu's van voertuigen tijdens langdurige diagnose of tijdens het programmeren van modules, om de batterij van een auto in de showroom op peil te houden of het ondersteunen van accu's bij het overwinteren.

Bent u op zoek naar een acculader? Met onze verschillende accu- en ondersteuningsladers hebben wij altijd de juiste oplossing voor u.

De nieuwe Launch Flash Power 120

Nieuw in ons assortiment is de Launch Flash Power 120. Dit is een krachtige 120 Ah batterijlader met hoge prestaties, compacte afmetingen en hoge kwaliteit. Het apparaat is uitermate geschikt voor garages, auto-elektriciens en autodealers voor het opladen van standaard en gel auto accu's en garandeert een constante stroomvoorziening gedurende het (her)programmeren van voertuigmodules en autodiagnose.

Lees meer over product

Launch Flashpower 120 aa equipment nieuwLaunch Flashpower 120

Bekijk assortiment

In ons assortiment hebben wij diverse accu- en ondersteuningsladers van de merken Launch, GYS en Busching. Het assortiment bekijkt u eenvoudig in onze webshop.

Bekijk alle accu- en ondersteuningsladers

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem hiervoor contact op met onze professionals.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl