Nieuws

AA-Equipment is aanwezig op AMT Diagnose Boot Camp 2018

8-6-2018

Op 22 en 23 juni is het weer zover: AMT Diagnose Boot Camp 2018. Dit is de zesde editie van dit unieke evenement voor autotechnici dat georganiseerd wordt door vakblad AMT.

Wilt u uzelf verbeteren in storingzoeken? Uw kennis van diverse autotechnische onderwerpen verrijken in theorie en praktijk? Wilt u met uiteenlopende test- en diagnoseapparatuur werken en 2 dagen optrekken met diagnosespecialisten? Dan is AMT Diagnose Boot Camp helemaal geschikt voor jou.

AA-Equipment is aanwezig en verzorgt twee workshops!

Workshop 1: Meten aan en analyseren van CAN-bussignalen

Tijdens deze workshop gaat u zelf aan de slag met het in beeld brengen van CAN-bussignalen, uitzoeken wat het probleem is en referentiesignalen vergelijken. Kortom: Hoe brengt u signalen in beeld? En is dit signaal goed of is er meer aan de hand? Deze leerzame workshop wordt namens AA-Equipment gegeven door de technische trainers van Pico Technology. Uniek hierbij is dat Pico, die nu een Roadshow houdt in de UK, het demonstratievoertuig naar Helmond laat komen.

Workshop 2: Wegwijs in uitlaatgasnabehandeling

Een DAF euro 6 truck met SCR-systeem en Ad-Blue staat geprepareerd klaar voor de deelnemers. In de vrachtwagenbranche zijn deze nabehandelingssystemen al sinds de komst van Euro 5 gemeengoed, en de laatste jaren in steeds meer automodellen te vinden.Tijdens de workshop gaat u meten aan het SCR-systeem. Hoe werkt het? Hoe kunt u diverse onderdelen van het systeem aansturen? U maakt gebruik van Jaltest truckdiagnosetool en de PicoScope.

Bent u erbij?

AMT Diagnose Boot Camp start op vrijdag 22 juni om 08:30 uur en eindigt op zaterdag 23 juni rond 18:00 uur en vindt plaats bij de Automotive Campus in Helmond. Het programma bestaat uit een afwisseling tussen workshops, theorielessen, competitie en fun.

Meer weten van elke workshop? Bekijk het hele overzicht op www.amtbootcamp.nl/workshops.

AA Equipment aanwezig bij AMT Diagnose Boot Camp 2018

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl