Nieuws

Uw VDO Partner voor Tachografen en Telematica

21-8-2018

AA Equipment VDO service partner tachografen en telematica

AA-Equipment is door VDO aangesteld als partner voor Tachografen en Telematica. 

VDO Partner voor Tachografen en Telematica

Vanaf heden zijn wij Partner in Bussiness van Continental Automotive Trading (VDO). Wij zijn het aanspreekpunt voor VDO Tachografen en Telematica.

Uw partner voor alles op het gebied van tachografie

VDO behoort tot de top 3 leveranciers welke producten leveren aan voertuig en industriële motorische fabrikanten. AA-Equipment gaat VDO ondersteunen op het gebied van tachografie en telematica.

Als VDO partner staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor verkoop, advies en service van VDO producten en diensten.

Meer over VDO

Of u nu autofabrikant bent, een wagenpark beheert of werkzaam bent als chauffeur; de logistieke markt geeft steeds nieuwe uitdagingen. Als bedrijfsonderdeel van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

We voorzien de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

En vandaag kunt u het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl