VDO Autodiagnos

AUTODIAGNOS IS TERUG!!

Autodiagnos was in de beginjaren van deze eeuw het meest succesvolle diagnosesysteem die verkrijgbaar was voor de automotive markt. Bekend om zijn eenvoud van bediening en grote dekking aan diagnosesoftware maakte Autodiagnos in die tijd tot een groot succes. Wie niet met een Autodiagnos kon werken, moest de oorzaak meer bij zichzelf zoeken.

Helaas heeft de vele overnames in de afgelopen jaren Autodiagnos geen goed gedaan tot VDO Continental volledig eigenaar werd. In deze periode heeft VDO Continental Autodiagnos geparkeerd en on-hold gezet om zich zo te richten tot het ontwikkelen van modern hardware en vernieuwde diagnosesoftware met de bedoeling om sterk terug te komen.

Dit is zeker gelukt. Vanaf nu leverbaar de Autodiagnos Check gebaseerd op de eenvoud van de Multi Tester Pro maar dan in een moderne jasje.

Belangrijke kenmerken van de nieuwe Autodiagnos Check zijn:

- Eenvoud en simpele bediening

- Uitgebreide diagnosesoftware voor de meest belangrijke EU en Aziatische automerken

- Veel belangrijke service activiteiten zoals het lezen en wissen van foutcodes, data weergave, service reset en kalibratie mogelijkheden, enz.

- Gebaseerd op de 16 polige OBD protocollen

Gezien de grote ervaring op het gebied van verkoop, levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen is AA-Equipment door VDO Continental aangesteld als exclusieve distributeur voor de Benelux landen.

Kortom, wie op zoek is naar een simpele diagnose- of servicesysteem heeft met de Autodiagnos Check een geweldige systeem in handen.

Voor meer informatie, klik hierop.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl