Autocom

Logo autocom 2

Universele Autocom diagnoseapparatuur voor auto's, trucks en trailers

Ieder bedrijf heeft een andere visie en wensen bij hun werkplaats, maar één ding is in iedere werkplaats belangrijk: professionele uitleesapparatuur. AA-Equipment Support is dan ook dé leverancier met jarenlange ervaring en ervaren specialisten die jou helpen om de beste keuze te maken.

AA-Equipment Support is officieel dealer van Autocom. Autocom ontwikkelt al sinds 1991 toonaangevende hardware en software voor voertuigdiagnostiek. Ons Autocom-productassortiment bestaat uit geavanceerde, gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen die zijn ontwikkeld voor onderhoud- en reparatiebedrijven, schadeherstellers, fleetowners, politie, overheid en scholen. Autocom biedt:

  • Diagnoseapparatuur voor personenauto's en lichte en zware bedrijfswagens
  • ADAS kalibratieapparatuur voor personenauto's en vrachtwagens

Universele diagnoseapparatuur

Autocom ontwikkelt actief nieuwe oplossingen om werkplaats te helpen om snel en betrouwbaar onderhouds- en diagnosewerkzaamheden kunnen uitvoeren bij personenauto's', vrachtwagens, trailers en bussen. Met als doel om zoveel mogelijk problemen zelf te kunnen oplossen in eigen werkplaats. Hiervoor zijn verschillende systemen en intelligente software beschikbaar.

Onlangs heeft Autocom de opvolgers van de legendarische Autocom CDP+ geïntroduceerd: ICON en TITAN. Deze toekomstgerichte systemen zijn uitgerust met nieuwe functies om problemen van vandaag en morgen te kunnen oplossen. De verschillende diagnosesystemen werken op basis van PC of laptop gebruik. De hardware dient als schakel tussen het voertuig en de diagnosesoftware op een PC of laptop.

Autocom product portfolio titan icon classic

Diagnose voor personenwagens en bestelwagens

Autocom ICON is een professioneel diagnosesysteem voor auto's en lichte bedrijfswagens. Het programma heeft een uitgebreide database met een zeer goede dekking voor de automerken op de markt. Met het systeem kun je in korte tijd servicefuncties, reparaties en aanpassingen aan veel voertuigen uitvoeren.

Diagnose voor bedrijfswagens

Autocom TITAN is een professioneel diagnosesysteem met een uitgebreide database met uitstekende dekking van bedrijfswagens, zoals vrachtwagens, trailers en bussen.

Voor meer informatie over de diagnoseapparatuur van Autocom en de vele mogelijkheden van het programma, kun je contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen jou graag verder.

ADAS kalibratieapparatuur

Autocom biedt ook oplossingen voor het kalibreren van ADAS-systemen van personenwagens en vrachtwagens. Hiervoor heeft Autocom twee systemen ontwikkeld.

ADAS kalibratie auto's

Mobiele product oplossing voor het kalibreren van ADAS-systemen van personenwagens. De apparatuur is ideaal voor glas- en reparatiewerkplaatsen.

ADAS kalibratie vrachtwagens

Deze mobiele product oplossing is speciaal ontworpen voor de kalibratie van het assistentiesystemen op vrachtwagens, bussen en bestelwagen (ADAS). Met de bijbehorende referentiedoelen kunnen alle werkzaamheden ter plaatse bij de klant worden uitgevoerd.

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30