Pico Technology AA Equipment

PicoScope oscilloscopen

Diagnose stellen is niet alleen foutcode(s) uitlezen en wissen met een diagnosesysteem. Bij een complexe storing is het gebruik van een oscilloscoop een must.

Een Pico automotive oscilloscoop maakt van uw laptop of PC een krachtig diagnostisch hulpmiddel. De PicoScope is geschikt voor het meten en testen van vrijwel alle elektrische en elektronische componenten en circuits in elk modern voertuig, waaronder:

  • ontsteking (primair en secondair)
  • injectoren en brandstofpompen
  • start- en laadcircuits
  • batterijen, dynamo's en startmotoren
  • elektronische gasklepbediening
  • CAN-bus, LIN-bus en FlexRay

AA-Equipment is de Pico specialist in Nederland. Wij hebben voor u diverse oscilloscopen en accessoires van Pico Technology. 

Bij AA-Equipment is leverbaar 2- of 4-kanaals 400 Mhz Pico oscilloscopen waarbij elk kanaal een gescheiden massa heeft. De PicoScope is er van een Starter- tot een Masterset. 

Naast de bekende 2- en 4-kanaals oscilloscopen, introduceert Pico Technolgy 's werelds eerste automotive oscilloscoop met acht kanalen: de PicoScope 4823. Speciaal voor de gevorderde diagnosetechnicus hebben we nu een PicoScope waarmee tegelijkertijd 8 signaalgevers in beeld gebracht kunnen worden. Meer kanalen, meer potentie!

Maak uw diagnose nog krachtiger door het gebruik van een PicoScope. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Pico oscilloscopen passend bij uw diagnose behoefte? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Diagnose is meten is weten

De kwaliteit van het stellen van diagnose maakt de monteur. Om een monteur hiermee te helpen, is kennis van meten en het begrijpen en beoordelen van een signaal of signalen een vereiste.

AA-Equipment biedt speciale PicoScope trainingen aan. Wilt u alles weten over de Pico automotive oscilloscoop, hoe u signalen kunt meten en interpreteert naar een diagnose? Leer hoe u het maximale haalt uit uw Pico oscilloscoop en verhoog uw kennis en service naar uw klant!

Wilt u alles weten over deze Pico training? Klik dan hier.

Neem alvast een kijkje in onze webshop om ons Pico assortiment te bekijken.

Bekijk Pico assortiment


AA Equipment PicoScope 4 kanaals

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl