Software

Bekijk hier hoe u de software van diverse producten van AA-Equipment kunt downloaden.

AUTOCOM:

Autocom CDP+ Software:

Autocom heeft de update 2019.20 vrijgegeven. De software zal automatisch gedownload worden, daarna kunt u deze installeren. Handmatig downloaden via de site van Autocom is ook mogelijk via de volgende link: Autocom 2019 software.

Indien u de Autocom software op een andere laptop wil installeren en géén geldige licentie heeft, dient u de softwareversie te downloaden tot wanneer u een geldige licentie had. Handmatig downloaden via de site van Autocom is mogelijk via de volgende link: Autocom software.

Autocom ADP186 Software:

U kunt uw huidige softwareversie blijven gebruiken, indien u echter de software opnieuw gaat installeren is alleen versie 2010-03 nog beschikbaar. Deze versie met bijbehorende HW Key kunt u downloaden via de link: Autocom ADP 2010-03 Software. Het is dus NIET meer mogelijk om via een DVD een nieuwere versie te installeren/activeren. Ook voor CDP en CDP+ units zónder USB veiligheidsdongle is het NIET meer mogelijk om software via een HW Key te activeren.

Drew Tech / Mongoose:

De software kunt u downloaden via de link: Mongoose software

Jaltest

De nieuwe Jaltest Software 19.3 is nu te downloaden. De software kan gedownload worden vanuit het Jaltest programma. Handmatig downloaden via de site van Jaltest is ook mogelijk door in te loggen met uw klantgegevens via de volgende link: Jaltest 2019.3 software. Kies vervolgens in het menu Update Area om de nieuwe software te downloaden.

Indien u de nieuwe software van de Jaltest wilt installeren en uw account nog niet opnieuw is geregisteerd, vraagt het programma om nieuwe inloggegevens in te vullen. Om het makkelijk te maken hebben wij voor u een stappenplan:

Stap 1: Inloggen via de link: Inloggen Jaltest
Stap 2: Vul hier uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord in
Stap 3: Vul het formulier helemaal in inclusief uw e-mailadres en nieuw (zelf te kiezen) wachtwoord
Stap 4: U ontvangt een bevestigingsmail in uw mailbox, klik op de link om te bevestigen
Stap 5: U kunt nu inloggen met uw e-mailadres en uw zelfgekozen wachtwoord

Launch:

De app van de Launch X-431 series kunt u downloaden via de link: Launch app
Indien het serienummer van de Launch X-431 Pro 3 begint met 982 download: X431_PRO3.apk
Indien het serienummer van de Launch X-431 Pro 3 begint met 985 download: X431_PRO3_2016.apk
De app voor de Pro 4 kunt u niet online downloaden, neem hiervoor contact met ons op.

OP-COM:

OP-COM Advanced software:

Deze software is alleen te downloaden via de klant login. U kunt deze inloggegevens per e-mail bij ons aanvragen o.v.v. het serienummer van uw OP-COM advanced. Stuur uw mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan z.s.m. de klant login gegevens om de software (versie 150506a) te downloaden. Klant login is tevens te vinden onder Downloads.

Versie 150506a is de laatst beschikbare softwareversie. Helaas is er momenteel nog geen nieuwere softwareversie voor de OP-COM beschikbaar. Zodra OP-COM een nieuwe versie heeft uitgebracht en deze beschikbaar is, zullen wij dat op deze pagina plaatsen.

OP-COM Profi software:

U kunt HIER de software downloaden (versie 150506a). Na de installatie dient u bij instellingen het juiste interface type te selecteren (bijv. B of B+).

Versie 150506a is de laatst beschikbare softwareversie. Helaas is er momenteel nog geen nieuwere softwareversie voor de OP-COM beschikbaar. Zodra OP-COM een nieuwe versie heeft uitgebracht en deze beschikbaar is, zullen wij dat op deze pagina plaatsen.

PICO:

Pico software kunt u downloaden via de link: Pico Downloads
 

VCDS:

De VCDS software kunt u per e-mail bij ons aanvragen. Stuur uw mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl