Geautoriseerde Partner VDO logo

Geautoriseerde VDO Partner

AA-Equipment Support is Partner in Business van Continental Automotive Trading (VDO). VDO heeft AA-Equipment Support aangesteld als geautoriseerde VDO partner voor Tachografen en Telematica.

VDO partner aa equipment slimme tacho

VDO Partner voor Tachografen en Telematica

VDO behoort tot de top 3 leveranciers welke producten leveren aan voertuig en industriële motorische fabrikanten. Als geautoriseerde VDO Partner helpen wij u met professioneel advies, verkoop en service van VDO producten en diensten. Zo leveren wij digitale tachograaf oplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar een partner voor tachografie en voertuigvolgsystemen? Onze professionals adviseren u graag.


Neem contact op

 

 

Meer over VDO

VDO voorziet de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

En vandaag kunt u het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

VDO partner tachografen telematica AA Equipment

logo

AA-Equipment Support B.V.

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond
Nederland


T: +31 (0) 492 525 717

E: info@aa-equipment.nl 

 

Support:

Neem contact op met onze CLEVER DiagnostiX ServiceDesk:

  T: +31 (0) 85 076 5000

WhatsApp: +31 (0) 6 108 639 30