Uw partner voor Tachografen en Telematica

AA-Equipment Support is Partner in Business van Continental Automotive Trading (VDO). VDO heeft AA-Equipment Support aangesteld als geautoriseerde VDO partner voor Tachografen en Telematica voor geheel Nederland. 

VDO partner aa equipment slimme tacho

VDO Partner voor Tachografen en Telematica

VDO behoort tot de top 3 leveranciers welke producten leveren aan voertuig en industriële motorische fabrikanten. Als geautoriseerde VDO Partner helpen wij u met professioneel advies, verkoop en service van VDO producten en diensten. Zo leveren wij digitale tachograaf oplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

Bent u op zoek naar een partner voor tachografie en voertuigvolgsystemen? Onze professionals adviseren u graag.


Neem contact op

 

Meer over VDO

VDO voorziet de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

En vandaag kunt u het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

VDO partner tachografen telematica AA Equipment



Ontdek meer

TachoDataCheck vdo aa equipment

De nieuwe tachograaf vdo aa equipment

VDO DTCO KITAS catalogus aa equipment

logo