Nieuws

Jaltest aanwezig op Metstrade Show 2018 met innovaties Jaltest Marine

15-11-2018

Jaltest is momenteel aanwezig op Metstrade Show 2018 (13-15 november) te RAI Amsterdam, 's werelds grootste vakbeurs voor marine. Tijdens Metstrade presenteert Jaltest de laatste innovaties van Jaltest Marine op het gebied van binnenboord- en buitenboordmotoren, jetski's en stationaire motoren.

Eén diagnosesysteem voor motoren toegepast in scheepvaart

Het Jaltest Marine diagnosesysteem is het juiste apparaat om een volledige diagnose uit te voeren op motoren van bijna alle fabrikanten toegepast in scheepvaart; voor binnenboord- en buitenboordmotoren, jetski's en stationaire motoren. Het multi-brand diagnosesysteem heeft aan diagnose software voor het stellen van diagnose aan verschillende elektronische systemen die in  vaartuigen geïnstalleerd zijn zoals motorstuurapparaat en hydraulische systemen.

Meer over Jaltest Marine


Jaltest Marine diagnosesysteem vaartuigen aa equipment
  

Jaltest Nederland

AA-Equipment is hoofdleverancier van het Jaltest diagnosesysteem in Nederland. Jaltest Diagnostics is merk- en systeemonafhankelijk en biedt de diagnose oplossing voor trucks, trailers, bestelwagens, landbouwvoertuigen, militaire voertuigen en meer.

Bezoek www.aa-equipment.nl/jaltest voor meer informatie of neem contact op met onze professionals.

Neem contact op

Voorbereid op de kou met onze accu- en ondersteuningsladers

2-11-2018

We kunnen er niet meer omheen, het wordt buiten kouder. Zijn u en uw bedrijf voorbereid op de kou? Onmisbaar in deze periode zijn accu- en ondersteuningsladers.

Accu- en ondersteuningsladers

Voorkomen van startproblemen? De juiste acculader kan de levensduur van een accu verlengen.

Een acculader kan ook ingezet worden voor het ondersteunen van accu's van voertuigen tijdens langdurige diagnose of tijdens het programmeren van modules, om de batterij van een auto in de showroom op peil te houden of het ondersteunen van accu's bij het overwinteren.

Bent u op zoek naar een acculader? Met onze verschillende accu- en ondersteuningsladers hebben wij altijd de juiste oplossing voor u.

De nieuwe Launch Flash Power 120

Nieuw in ons assortiment is de Launch Flash Power 120. Dit is een krachtige 120 Ah batterijlader met hoge prestaties, compacte afmetingen en hoge kwaliteit. Het apparaat is uitermate geschikt voor garages, auto-elektriciens en autodealers voor het opladen van standaard en gel auto accu's en garandeert een constante stroomvoorziening gedurende het (her)programmeren van voertuigmodules en autodiagnose.

Lees meer over product

Launch Flashpower 120 aa equipment nieuwLaunch Flashpower 120

Bekijk assortiment

In ons assortiment hebben wij diverse accu- en ondersteuningsladers van de merken Launch, GYS en Busching. Het assortiment bekijkt u eenvoudig in onze webshop.

Bekijk alle accu- en ondersteuningsladers

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem hiervoor contact op met onze professionals.

Kennissessie Slimme Tachograaf

29-10-2018

De transportwereld blijft steeds verder ontwikkelen en dat geldt ook voor de tachograaf. Er gaat veel veranderen per 15 juni 2019 wanneer de slimme tachograaf, bij VDO is dat de DTCO 4.0, verplicht wordt. Daarom organiseert Continental / VDO binnenkort kennissessies om de markt te helpen goed voorbereid te zijn.

De Slimme Tachograaf

Als geautoriseerde VDO Partner in Business, is AA-Equipment op de hoogte van alle ontwikkelingen en vereisten rondom de nieuwe slimme tachograaf.

Om u voor te bereiden op de komst van de slimme tachograaf, zal Continental / VDO in november een aantal kennissessies houden voor iedereen die werkt en gaat werken met de nieuwe tachograaf.

Lees hier alles over de kennissessie Slimme Tachograaf

Komt u direct of indirect in aanraking met de tachograaf? Meld je dan nu aan op www.vdonl.nl/kennissessie_slimme_tachograaf.

Kom naar de kennissessie Slimme Tachograaf

Datum: 28 & 29 november 2018 (middag- en avondsessies)
Locatie: Nat. Militair Museum Soesterberg

Kennissessie Slimme Tachograaf AA Equipment social media

Nieuwe Jaltest Software 18.3

18-10-2018

jaltest software 18.3

De nieuwe Jaltest Software 18.3 is nu beschikbaar!

Deze nieuwe versie bevat:

☑ 594 nieuwe modellen
☑ 3.383 nieuwe systemen
☑ 2.756 technische gegevens
☑ 2.581 nieuwe schakelschema's

Andere innovaties in deze versie zijn o.a.:

☑ Modellen filteren "zoeken op systeem"
☑ Onderdelen zoeken in de modelsysteemlijst
☑ 'Pauze' functie in het metingen display
☑ Snelkoppeling voor het resetten van onderhoud
☑ i-Parts Assist snelkoppeling

Bekijk video:

jaltest software 18.3 aa equipment video 2

Exclusief importeur de Premier Diagnostics DPF Tester

27-9-2018

AA-Equipment is exclusief importeur van de DPF Tester van Premier Diagnostics.

Met de DPF Tester voorbereid op de toekomst

Met de DPF Tester van Premier Diagnostics zijn wij nu al klaar voor als het controleren op het goed functioneren van DPF verplicht wordt gesteld binnen de APK1 en APK2 regelgeving.

Binnenkort leest u meer hierover op www.aa-equipment.nl.

AA Equipment exclusief importeur van Premier Diagnostics DPF Tester 2018
Ralph Wilce (Premier Diagnostics) en Ben van de Kerkhof (AA-Equipment)

Training Pico oscilloscoop op 5 oktober 2018 door AutoNiveau

3-9-2018

Op vrijdag 5 oktober organiseert AutoNiveau een nieuwe training voor het gebruik van de Pico oscilloscoop. Haal het maximale uit uw PicoScope door het volgen van de Pico oscilloscoop training.

Training Pico oscilloscoop

Bij het stellen van een diagnose is de eerste stap vaak het uitlezen met diagnoseapparatuur. Na deze stap kan gericht worden gemeten aan de auto met een proeflampje of multimeter, maar soms is dit niet afdoende. Voor diepgaande diagnose is het meten van signalen aan diverse sensoren, actuatoren en CAN-bus een oscilloscoop nodig.

In de Pico oscilloscoop training wordt het aansluiten, instellen en interpreteren van de gemeten signalen bijgebracht. Daarnaast worden meerdere signalen gelijktijdig gemeten met een 4-kanaals oscilloscoop en de uitgebreide diagnosemogelijkheden hiervan duidelijk.

De training wordt gegeven door de trainers van AutoNiveau.

Meld u nu aan

Wilt u het maximale halen uit uw PicoScope? Schrijf u dan nu in voor de Pico oscilloscoop training.

De training vindt plaats op 5 oktober 2018 van 9.00 tot 16.00 uur.

Doe mee en verhoog uw kennis en service naar uw klant!

Meer informatie en inschrijven?

Inschrijven voor Pico oscilloscoop training

Training Pico oscilloscoop AutoNiveau 5 oktober 2018 hoge kwaliteit

Nieuw: Launch rookmachines voor lekdetectie

27-8-2018

In de praktijk komt vaak voor dat bij het uitlezen van foutcodes naar electronica in het voertuig gewezen wordt, maar na onderzoek blijkt dat een lek de oorzaak is. Een rookmachine is het ultieme diagnose apparaat om makkelijk en snel lekkages in diverse systemen te detecteren door middel van rook te produceren.

Lekdetectiesysteem

Met een lekdetectiesysteem kunnen lekkages gevonden worden door de hele auto, van het in- en uitlaattraject tot en met ramen en deuren.

Launch Smoke 1 Smoke 2 rookmachine Linkedin

Launch rookmachines voor lekdetectie

Nieuw in ons assortiment hebben wij twee rookmachines van Launch. De Launch SMOKE 1 lekdetector is het instapmodel van rookmachines met een fantastische specificatie. Speciaal ontworpen voor het snel vinden van lekken in onder andere in- en uitlaatsystemen.

De Launch SMOKE 2 lekdetector is het topmodel in rookmachines. De rook die door de machine wordt geproduceerd vindt de kleinste lekken in gesloten systemen zoals intercoolers, uitlaatsystemen, inlaatspruitstukken en meer.

Lees meer over de producten

Meer over de rookmachines leest u nu in onze webshop:

Bekijk Launch rookmachines

Uw VDO Partner voor Tachografen en Telematica

21-8-2018

AA Equipment VDO service partner tachografen en telematica

AA-Equipment is door VDO aangesteld als partner voor Tachografen en Telematica. 

VDO Partner voor Tachografen en Telematica

Vanaf heden zijn wij Partner in Bussiness van Continental Automotive Trading (VDO). Wij zijn het aanspreekpunt voor VDO Tachografen en Telematica.

Uw partner voor alles op het gebied van tachografie

VDO behoort tot de top 3 leveranciers welke producten leveren aan voertuig en industriële motorische fabrikanten. AA-Equipment gaat VDO ondersteunen op het gebied van tachografie en telematica.

Als VDO partner staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor verkoop, advies en service van VDO producten en diensten.

Meer over VDO

Of u nu autofabrikant bent, een wagenpark beheert of werkzaam bent als chauffeur; de logistieke markt geeft steeds nieuwe uitdagingen. Als bedrijfsonderdeel van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen u de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

We voorzien de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

En vandaag kunt u het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

logo

AA-Equipment / 
Launch Tech Benelux BV

1e Tussendijk 17
5705 CG Helmond

Tel. 0492-525717

E: info@aa-equipment.nl